Bli Sparbanksstipendiat.

Vill du förverkliga din dröm? Då är Sparbankens Ungdomsstipendium något för dig. Du som ansöker kan ansöka om upp till 25.000 kr. Stipendierna är avsedda att användas för någon form av utveckling inom ett område som du verkligen brinner för. Det kan till exempel gälla utbildning, träningsläger eller praktik. Nedan kan du låta dig inspireras från tidigare stipendiater som både varit och är iväg på sina äventyr. Årets ansökningsperiod har tyvärr gått ut men vi öppnar upp för ansökningar i december igen. Fram tills dess kan du anmäla ditt intresse högst upp på sidan och så hör vi av oss när ansökningarna öppnar igen.Vem kan söka?

Du som brinner för det du gör ska verkligen ta chansen att söka ett stipendium. Du kanske vill bli bättre inom en idrott, läsa vid ett specifikt universitet som har din drömutbildning eller åka på ett läger och träffa vänner för livet. Du som söker stipendium  till nästa år (ansökningen öppnar i december 2017) ska vara född mellan 1995 och 2003 och vara eller tidigare ha varit folkbokförd i Västerviks kommun. Utöver detta finns det några saker till som du behöver tänka på innan du skickar iväg din ansökan.
Läs mer om detaljerna här


Vi har förverkligat våra drömmar


Vad kan jag söka stipendium för?

Du kan söka stipendium för att fördjupa dig inom något av områdena kultur, idrott, studier eller praktik, i Sverige eller utomlands. Att fördjupa sig i något handlar om att vilja utvecklas vidare inom ett område och det är precis det vi hoppas att ett stipendium kan göra för just dig. Söker du ett stipendium tills nästa år ska det användas under sommarlovet 2018 eller under läsåret 2018/2019, dvs. höstterminen 2018 och vårterminen 2019. För studier där studieplanen följer kalenderår, får stipendiet användas under vårterminen 2019 och höstterminen 2019. Denna studieplan är vanlig vid utlandsstudier. När du bestämt dig vad du vill söka stipendium för kan du läsa mer om vad du behöver tänka på via länken. Läs mer om detaljerna här


Årets ansökningsperiod har gått ut men…

Ansökan är helt digital vilket underlättar när du på bästa sätt ska visa för oss vilken dröm du vill förverkliga. Det blir enkelt att få med alla viktiga uppgifter, bifoga bilagor och referenser. Årets ansökningsperiod är stängd men vi öppnar upp för ansökningar igen i december 2017! Fram tills dess kan du surfa runt på sajten och låta dig inspireras och samtidigt anmäla ditt intresse så hör vi av oss när ansökningen öppnar igen.


Mer chans till inspiration


#enbättrebank